Vårtankar och nytt jobb

Många av er vet nog inte så mycket om mig. Så vem är jag, tjejen bakom @inredningsdesign?

Namn: Carolina Carlsson
Bor: Hässleholm, Skåne
Ålder: 33 år
Yrke: Sjuksköterska
Intressen: Inredning, fotografering, baka och resa 

Så, nu känner mi mig haha!? Där är mycket förändringar i mitt liv för tillfället, ffa inom jobbet. Om fem dagar stänger den sjukhusavdelning som jag arbetat på senaste fyra åren. Valet stod mellan att följa med i flytten till en annan avdelning eller att göra något helt nytt. Jag (som vanligtvis är en hemmakär person) tog modet till mig att följa min magkänsla i jakt på drömmar och sade upp mig. Jag har verkligen älskat mitt jobb senaste åren (trots blod, svett och tårar), men ibland måste man bara testa något nytt och detta blev ett naturligt avslut. Nästa lördag blir mitt sista arbetspass...

Bara för att nollställa hjärnan och komma på mina framtidsdrömmar behövde jag göra något helt annat, så jag och två kollegor ska åka som bemanningssjuksköterskor till Stockholm om två veckor. Vi stannar där nästan en månad. Skrämmande, men så spännande! Vi kommer att bo i Gamla Stan och arbeta på SÖS. En helt ny värld på alla plan! Kanske har jag lite följare som kan tipsa om saker man måste göra i huvudstaden (utöver allt det turistiga som man redan gjort)...? 

(null)
Från gårdagens powerwalk.

(null)
Hur underbart att våren är här?

Välkommen maj

Första dagen av maj månad och en blogg som stått stilla sedan ett halvår. Dags för bloggen att vakna till liv i takt med alla förändringar som kommer att ske denna månad. Skrämmande, men spännande! 

(null)

Håller på att vårstäda lägenheten. Planerar för lite nya inköp så lär bli ett besök till IKEA i veckan. En sak jag inte är nöjd med här hemma är tavelväggen bakom min soffa. Får liksom inte till det... Tips?

(null)